Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La cercavila de Swing Engine dona el sus al Jazz Palma

Palma, 3 de febrer de 2022.- El tret de sortida del Jazz Palma serà aquest divendres a partir de les 18h amb la cercavila de Swing Engine (el grup està format per Cesc Badia, Gerard Serrano, Carlos Ruiz, Joan Torrentó, Johannes North i Pablo Ruiz), el qual partirà de la plaça d’Espanya. A més de ballar i d’interactuar amb el grup, els ciutadans rebran informació sobre el festival, que es durà a terme fins al 13 de febrer.

El primer concert del festival serà aquest divendres a les 20h en el teatre municipal Xesc Forteza, a càrrec dels músics italians Gianluca Petrella (trombó i efectes) i Pasquale Mirra (vibràfon i efectes).

Pel que fa a dissabte, Ester Andújar i Simfovents interpretaran a la plaça Major (12h) alguns dels clàssics del jazz. A les 20h serà el torn de Moisés Sánchez qui, acompanyat d’un grup de músics excepcionals (Cristina Mora, Miron Rafajlovic, Toño Miguel i Shayan Fathi), mostrarà la seva visió personal del jazz, amb una ànima contemporània sense oblidar la tradició.

El Parc de ses Fonts serà l’escenari diumenge del primer Vermut Jazz, amb els menorquins The Gentelmen Jacks (12h). El repertori oferirà tot un viatge per grans figures de la música, des de B.B. King fins a Sean Costello, passant per James Costello, Muddy Watters, Canned Heat, Eric Clapton, Gary Moore, Little Richard o Wilson Picket.

A les 19h serà el torn de María Toro en el Teatre Xesc Forteza, amb una proposta que neix al flamenc i creix al jazz. Amb la seva flauta incombustible, Toro ha aconseguit combinar els dots de compositora amb un alt nivell d’arranjaments, producció i interpretació. L’artista presentarà el seu nou disc, Fume.

  • Divendres 4 de febrer

Sing Engine a la plaça d’Espanya (18h).

Gianluca Petrella i Pasquale Mirra en el teatre municipal Xesc Forteza (20h).

  • Dissabte 5 de febrer

Ester Andújar i Simfovents a la plaça Major (12h).

Moisés P. Sánchez Project en el teatre municipal Xesc Forteza (20h).

  • Diumenge 6 de febrer

The Gentelmen Jacks en el Parc de ses Fonts (12h).

María Toto en el Teatre Municipal Xesc Forteza (19h).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email