Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Garantim la continuïtat del Teatre Sans

Palma, 5 de febrer de 2022.- Garantim la continuïtat del Teatre Sans, gràcies a les ajudes de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, dirigida per Antoni Noguera i Miquel Àngel Contreras. L’any 2021, Cultura va atorgar
a aquest espai escènic emblemàtic 48.000 euros en ajudes: 36.000 de la línia d’ajudes extraordinàries Covid per a espais culturals i 12.000 de la línia d’ajudes per a establiments culturals. També s’està treballant en una subvenció nominativa de 20.000 euros perquè el Sans superi la seva situació crítica.

“A poc a poc les coses es van arreglant”, segons el responsable del Teatre Sans, Pere Mestre. “L’Ajuntament de Palma ha estat la primera institució que ens va parlar de fer un conveni i també va ser la primera a donar les ajudes de l’any passat. Estam molt contents de rebre aquest suport”, ha afegit. Noguera ha destacat la necessitat que espais tan representatius de la vida cultural de Palma com el Teatre Sans tenguin continuïtat. Ha recorregut les instal·lacions acompanyat de Pere Mestre, Lourdes Erroz, Pepa Ramon, Antònia Beltran i Dominic Hull.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email