Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Jazz Palma enceta amb Marian Barahona la programació de Dones&Jazz

Palma, 8 de febrer.- El festival Jazz Palma continua aquest dilluns amb la programació i el primer concert del cicle Dones&Jazz, que serà a càrrec  de Marian Barahona i Jazz Pretenders. Demà dimarts serà el torn de Carme Canela i Jurandir Santana, que revisitaran el llegendari disc Vinicius de Moraes a La Fusa, de Maria Creuza i Toquinho –es va enregistrar a Buenos Aires l’any 1970. En aquest projecte presenten una nova mirada sobre l’obra que va obrir la porta de la música brasilera i la bossa nova al món.

La cantant, autora i compositora Cristina Villalonga, acompanyada del pianista Albert Bover, tancarà el cicle dimecres. Villalonga presentarà el seu àlbum més recent, Nus, amb cançons en català, castellà i francès i poemes de Théophile de Viau, Víctor Obiol i Blancallum Vidal, entre d’altres.

Un dels plats forts del Jazz Palma arribarà divendres amb l’actuació del guanyador del darrer Grammy al millor àlbum de jazz llatí, el pianista Iván Melón, qui oferirà un repertori de cançons cubanes juntament amb el saxofonista Ariel Brínguez.

El cineasta italià Pier Paolo Passolini serà el protagonista del concert homenatge de dimarts en el teatre Xesc Forteza, a càrrec d’un octet de destacats músics italians. Irene Reig demostrarà dimecres per què és una de les representants més destacades de la nova generació catalana de músics de jazz, i dijous es durà a terme el concert homenatge a Chick Corea, un dels pianistes més destacats de la història del jazz.

  • Dimarts 8 de febrer

Carme Canela i Jurandir Santana (Can Balaguer, 18h)

Concert homentage a Pier Paolo Passolini (Teatre Municipal Xesc Forteza, 20h)

  • Dimecres 9 de febrer

Cristina Villalonga i Albert Bover (Can Balaguer, 18h)

Irene Reig Trio (Teatre Municipal Xesc Forteza, 20h)

  • Dijous 10 de febrer

Concert homenatge a Chick Corea (Palau de Congressos, 20h)

  • Divendres 11 de febrer

Ariel Brínguez i Iván Melón Lewis (Teatre Xesc Forteza, 20h)

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email