Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença la segona fase dels cursos per a adults amb una nova aula d’informàtica

Palma, 15 de febrer de 2022.- La segona fase dels cursos per a adults organitzats per l’Àrea d’Educació ha començat aquesta setmana, amb una nova aula d’informàtica i noves tecnologies a la barriada del Camp Redó que té 17 ordinadors. Aquesta segona fase durarà des de febrer fins al juny.

Els cursos tenen com a objectiu desenvolupar capacitats i destreses bàsiques de la població adulta que no va tenir l’oportunitat d’adquirir-los en altres moments de la vida, potenciar la reincorporació educativa, millorar la capacitat d’inserció laboral i facilitar la integració lingüística, social i cultural de les persones estrangeres que viuen a Palma.

Dins de l’oferta general, es continuen fent cursos d’alfabetització i consolidació dels coneixements, els quals s’adrecen a les persones que volen adquirir coneixements inicials de lectura, escriptura i càlcul. També hi ha cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà i a la Universitat; cursos de llengües (català, castellà, anglès, alemany i francès); i cursos sobre noves tecnologies i informàtica (alfabetització digital, ofimàtica i ús de smartphones i tablets).

Per tal de descentralitzar l’oferta i que hi hagi flexibilitat horària es fan cursos a barris com Son Gotleu, el Rafal i s’Arenal i també es fan servir els CEPA de Son Malferit i de l’Edifici Camp Redó, així com altres espais cedits per entitats a diferents barriades.

OFERTA GENERAL 2021-2022

2a FASE Nº CURSOS ALUMNES
Català 30 800
Espanyol 19 500
Anglès 10 250
Alemany 6 150
Francès 1 20
Alfabetització 11 110
Noves tecnologies 8 130
Curs preparació prova nacionalitat (CCSE) 3 70
TOTAL CURSOS 88 2030

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email