Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament penja la pancarta per commemorar el 8M

Palma, 7 de març de 2022.- L’Ajuntament de Palma ha penjat aquest dilluns 7 de març a la seva balconada la pancarta per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Hi han assistit el batle de Palma, Jose Hila, la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i sostenibilitat, Neus Truyol, el regidor d’Educació, Política Lingüística i Districte Nord, Llorenç Carrió, el regidor del Districte Llevant, Daniel Oliveira, la regidora del grup municipal popular, Mercedes Celeste i la regidora del grup municipal Ciutadans Eva Maria Pomar.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email