Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament demana als propietaris del solar de la Casa del Poble que conservin els vestigis que queden de l’edifici

Palma, 24 de març de 2022.- L’Ajuntament ha sol·licitat mitjançant una carta als propietaris del solar de l’antiga Casa del Poble que conservin els vestigis que queden de l’edifici i els incorporin al nou projecte. Així, el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, que té les competències de memòria històrica, va enviar ahir la missiva, on es posa de manifest la importància de mantenir viva la història de la Casa del Poble.

Al text, el regidor posa en valor que “l’edifici projectat per l’arquitecte Guillem Forteza el 1924 era d’un gran valor artístic i patrimonial”. “La Casa del Poble es va convertir en l’espai cultural més destacat de la classe treballadora de Palma i símbol del moviment obrer a partir de la Guerra Civil i fins a la seva destrucció, el 1974”. Malauradament, “a dia d’avui només queden alguns vestigis d’aquell edifici”, uns vestigis que ens permeten encara avui recordar part de la seva història”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email