Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Benestar atorga una subvenció de 30.000 euros a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca

Palma, 30 de març de 2022.- L’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Palma ha atorgat una subvenció nominativa a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca per valor de 30.000 euros. El consistori ha incrementat en 5.000 euros la partida anual que incloïa el conveni que va signar amb aquesta entitat fa un any. Aquests doblers finançaran l’emmagatzematge, la classificació d’aliments i la distribució de lots a les entitats del tercer sector que fan arribar els aliments a les persones que els necessiten.

La coordinadora general de Benestar, Catalina Trobat, ha assenyalat que l’Ajuntament manté una doble col·laboració amb el Banc d’Aliments de Mallorca. “Facilitam l’espai que fan sevir a Mercapalma i assumim els costos totals de la distribució dels aliments, siguin materials, professionals o de transport”, ha comentat.

L’Ajuntament ha incrementat en 5.000 euros la partida anual que contempla el conveni amb aquesta entitat

La Fundació Banc d’Aliments treballa a Mallorca des de l’any 2022. Aquesta entitat és l’encarregada d’obtenir els aliments del Fons Europeu a través del Ministeri d’Agricultura i de repartir-los després a les pràcticament 200 entitats col·laboradores. La Fundació és una entitat referent en el municipi de Palma pel que fa al repartiment gratuït d’aliments a persones, famílies i grups per tal d’atendre les seves necessitats bàsiques.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email