Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Participa al brindis i picada per la República de MÉS-Estimam Palma

Des de MÉS-Estimam Palma volem reivindicar la República com a forma de govern que significa un futur de Llibertat, Igualtat i Fraternitat per al nostre país. Un futur que passa també per la sobirania del nostre poble per decidir el seu model de país i de societat. És per això que, amb motiu de la proximitat de la commemoració de la II República, organitzam un acte per reivindicar, juntament amb la militància i els amics i amigues que s’hi vulguin sumar, que hem d’avançar Cap a la República.

Es tracta d’un brindis i picada per la República que es farà el proper dimarts 12 d’abril a les 19.00 h al bar Blat al Sac (c. Blanquerna, 4). En el decurs de l’acte hi haurà parlaments de Neus Truyol, MÉS-Estimam Palma; Marta Carrió, MÉS per Mallorca; Joan Font, Mallorca Nova; i Miquel Rosselló, Fundacions Darder Mascaró. 

Tots plegats brindarem pel futur de plenitud republicana que mereixen la nostra ciutat i el nostre país.

No vos ho podeu perdre! 

#ByeByeBorbons 

#PalmaRepublicana

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email