Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Consell Municipal de Serveis Socials es reuneix a Can Balaguer

Palma, 20 d’abril de 2022.- El Consell Municipal de Serveis Socials s’ha reunit aquest dimecres a Can Balaguer per tractar, entre altres temes, un resum de la memòria d’activitats del 2021 i els diagnòstics comunitaris que s’han fet a les barriades de la Soledat i Llevant Nord gràcies als convenis singulars de l’Àrea de Benestar Social amb entitats del tercer sector.

El Consell Municipal de Serveis Socials és l’espai d’assessorament i consulta en aquesta matèria, i fa possible una anàlisi i un debat participatiu sobre les necessitats socials de Palma. Gràcies a aquest fòrum es poden compartir iniciatives i conèixer aspectes rellevants del sector dels serveis socials. Es va constituir el febrer de 2017 i des d’aleshores s’ha reunit dues vegades a l’any, llevat de 2020, a causa de la pandèmia de covid-19.

A la trobada s’ha presentat un resum de la memòria de 2021 i s’ha tractat els diagnòstics comunitaris de les barriades de la Soledat i Llevant Nord

A la reunió hi han assistit el tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; la coordinadora general de Benestar Social, Catalina Trobat; i la directora general d’Infància, Comunitari i Projectes, Marga Gayà, a més de representants de diverses entitats i col·legis professionals.

La reunió d’avui és prèvia a la Jornada d’avaluació del treball comunitari que es durà a terme aquest dijous amb el consultor basc Fernando Fantova i a la qual participaran les entitats del tercer sector que desenvolupen projectes d’intervenció socioeducativa als barris de Palma. La Direcció General d’Infància i Comunitari ha organitzat aquest esdeveniment, que es farà a les Cases Weyler d’Amadip Esment (Son Ferriol) i al qual assistiran uns 70 professionals de l’Ajuntament i de les entitats GREC, Naüm, Espiral, Aldeas infantiles, Creu roja, Fundació Natzaret, Copperativa Jovent i Fundació Patronat Obrer.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email