Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Les noves oficines de l’IMI, primera passa per fer realitat el Districte d’Innovació de Llevant

Palma, 26 d’abril de 2022.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, i el gerent d’Urbanisme, Joan Riera, han presentat aquest dimarts el final de les obres de les noves oficines de l’Institut Municipal d’Innovació de l’Ajuntament de Palma (IMI), les quals suposen la primera passa del Districte d’Innovació de Llevant.

“Ha estat una obra que ens dona un espai original i modern a un lloc que estava degradat”, ha assenyalat Truyol. “S’ha fet una bona adaptació a l’entorn, aprofitant al màxim l’espai que ja teníem. Serà un lloc molt còmode per a les persones que hi faran feina”, ha afegit, a més de destacar detalls com el manteniment dels grafits que s’hi havia a les columnes abans de rehabilitar aquest espai. “Era idoni que l’IMI fos aquí, perquè estam treballant en el Districte d’Innovació de la façana marítima i la zona de Llevant”, ha dit la regidora.

Neus Truyol: “Ha estat una obra que dona un espai original i modern a un lloc que estava degradat”

Per la seva part, Joan Riera, ha assenyalat que equipaments com aquesta seu ajudaran al manteniment del parc dels Ceibos. “El projecte allibera la part amb més llum com a oficina administrativa, la part mitjana són despatxos i la de darrere són magatzems”, ha explicat.

El centenar de treballadors de l’IMI ocuparan un espai d’uns 1.500 metres quadrats. Les noves dependències permetran unificar departaments de l’IMI, com Cadastre, Cartografia i Informàtica. A més, s’estalviarà en lloguer de locals externs a l’Ajuntament i serà un edifici més eficient energèticament.

La nova seu és una de les aportacions de l’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat a la reconversió de la façana marítima de Palma

L’empresa Tecopsa ha estat l’encarregada d’executar les obres, amb un pressupost d’adjudicació d’1.094.819 euros, finançats amb fons de capitalitat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email