Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma aprova els valors i eixos estratègics del programa electoral

Palma, 26 d’abril de 2022.- MÉS-Estimam Palma ha celebrat aquest dimarts capvespre a l’Espai Suscultura de Palma una assemblea oberta per aprovar els valors i eixos estratègics de cara al programa electoral de les properes eleccions de maig de 2023. L’assemblea de la formació ecosobiranista ha ratificat també el seu suport a la regidora, portaveu municipal i cap de llista, Neus Truyol, en la gestió dels vessaments a la badia de Palma quan va ser al capdavant d’Emaya durant el mandat 2015-2019. Durant l’assemblea, la militància també ha donat llum verda al reglament per a l’elecció dels i les membres de la llista electoral.

L’habitatge, la mobilitat sostenible, el model econòmic i turístic, els drets socials, la llengua, la cultura o la participació del futur seran algunes dels eixos del programa electoral aprovats per l’assemblea de MÉS-Estimam Palma. En aquest sentit, el coordinador de la formació i número 2 de la formació ecosobiranista a les eleccions de 2023, Miquel Àngel Contreras ha assegurat que “des de MÉS-Estimam Palma continuam apostant per posar les persones al centre i desenvolupar polítiques valentes i transformadores en benefici del bé comú i del planeta”.

Així mateix, durant l’assemblea oberta celebrada aquest dimarts, la formació ecosobiranista ha aprovat el reglament per al procés de confecció de les llistes electorals de cara al 2023.

Finalment, la militància ha ratificat el seu suport incondicional a Neus Truyol, en la gestió dels vessaments a la badia de Palma quan va ser al capdavant d’Emaya en el mandat 2015-2019. “És incomprensible que la primera persona que va reconèixer un problema de la ciutat durant dècades com el dels vessaments a la badia i ha treballat per posar-hi remei acabi davant els tribunals. Té tot el nostre suport”, ha assegurat Contreras.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email