Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un cicle de projeccions commemorarà el centenari del naixement de Pier Paolo Pasolini

Palma, 3 de maig de 2022.- Aquest 2022 es compleixen cent anys del naixement del director de cinema italià Pier Paolo Pasolini, i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i el Servei d’Activitats Culturals de la UIB han organitzat un cicle de projeccions per commemorar aquesta efemèride.

El Teatre Catalina Valls serà l’escenari de tres projeccions que començaran aquest mateix dimarts 3 de maig –les altres dues seran el 10 i el 17 de maig, totes a les 19.30 hores. Les tres pel·lícules que es podran veure són: 

  • Comizi d’amore (1964), amb presentació a càrrec del professor de Filosofia i col·laborador en la premsa forana, Montserrat Alcaraz.
  • Uccellacci e uccellini (1966), amb presentació a càrrec del doctor el Literatura Contemporània, professor de Literatura i crític literari, Josep Maria Nadal Suau.
  • Salò o le 120 giornate di Sodoma (1976), amb presentació a càrrec del professor de Filologia i crític de cinema, Josep Carles Romaguera.

Els mitjans interessats podran prendre imatges minuts abans de la projecció de Comizi d’amore. La vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, Magdalena Brotons, i el director general de Difusió i Promoció Cultural, Marcos Augusto, presentaran aquesta activitat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email