Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació posa en marxa una activitat de psicomotricitat per aprendre català en família

Palma, 11 de maig de 2022.- L’Àrea d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma ha organitzat una activitat de psicomotricitat en català per a nins i nines d’Infantil i primer cicle de Primària i les seves famílies. El 10 de maig es va dur a terme la primera sessió i la iniciativa continuarà cada dimarts fins que acabi el cus als CEIP Alexandre Rosselló i Jafudà Cresques de Palma –les sessions tenen una durada d’una hora i mitja. Aquesta activitat està impulsada pels serveis de Dinamització Lingüística i el Programa d’Escoles Obertes de la regidoria per una demanda d’ambdós centres.

Les famílies que hi participen aprenen català juntament amb els seus fills i filles mitjançant el joc i el lleure. Es tracta de famílies que habitualment no parlen català i que estan interessades a aprendre-ho per acompanyar els seus infants durant l’escolarització.

Aquesta iniciativa s’inclou en el calendari d’activitats del Servei de Dinamització Lingüística dirigides a la població infantil i a les famílies que no parlen català de manera habitual. L’objectiu és oferir solucions i recursos, així com organitzar actes i activitats culturals i de lleure que facilitin l’accés a la llengua catalana. A més, s’ofereix als infants i les famílies un espai on practicar l’idioma i treballar el vocabulari, les frases fetes i les expressions. Així, el joc funciona com a una estratègia d’ensenyament que facilita l’aprenentatge de l’idioma.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email