Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La problemàtica de l’habitatge puja a escena amb ‘VPO’

Palma, 11 de maig de 2022.- Escena, el programa d’arts escèniques promogut per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, continua aquesta setmana amb VPO, de la Companyia Migrants. Aquest muntatge, centrat en la problemàtica de l’habitatge, es podrà veure en el Teatre Municipal Catalina Valls els dies 13 i 14 de maig a les 20h i també el 15 de maig a les 19h.

Una vegada que el procés de gentrificació comença en un barri. Progressa ràpidament fins que tots els seus antics habitants de classe obrera en són expulsats i el seu caràcter social és eliminat. VPO constitueix una reflexió sobre l’essència humana i ofereix un mosaic dramàtic marcat per la immediatesa del desnonament.

L’obra parla de com el desnonament du les persones als seus límits emocionals i morals en termes de dignitat, de la pressió que va arraconant els inquilins en un espai cada vegada més reduït.

VPO és un espectacle de teatre gestual amb màscara que a més de parlar del problema de l’habitatge, deixa en evidència la complexitat de la burocràcia, dels processos jurídics, la pèrdua d’identitat que provoca la gentrificació de les ciutats i el drama dels desnonaments. I tot a través de la convivència de tres personatges en un bloc de pisos que estan a punt d’enderrocar.

Si voleu fer entrevistes contactau amb el Gabinet de Comunicació en el següent telèfon: 689 325 520.

Creació: Companyia Migrants.

Direcció i dramatúrgia: Maite Villar.

Intèrprets: Joan M. Pascual, Toni Pons i Maite Villar.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email