Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Els infants proposen millores per als entorns dels centres educatius

Palma, 12 de maig de 2022.- L’Ajuntament de Palma ha celebrat la XII sessió ordinària del Consell per a la participació infantil Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència, presidida pel batle de Palma, José Hila, acompanyat pel tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera. En aquesta ocasió, els infants han presentat les seves propostes per millorar els entorns de les seves escoles, que inclouen mesures com:

  • Col·locar fonts d’aigua.
  • Millorar les entrades.
  • Posar aparcaments de bicicletes.
  • Adquirir solars que estiguin aferrats als centres per ampliar els patis.

El batle de Palma ha agraït les propostes que els consellers i conselleres han presentat per a millorar els entorns escolars. “Per a nosaltres, és important saber què canviarien els infants per poder aplicar les seves idees, és una actuació estratègica per a nosaltres amb una gran capacitat transformadora”, ha dit Hila.

L’estudiant Sandra Mas, qui forma part del Consell d’Infants i Adolescents de l’IMAS, ha participat a la sessió per explicar la seva feina a la institució insular.

D’altra banda, el director general d’Educació, Sebastià Mascaró, ha explicat què són els camins escolars i què es fa en aquest àmbit des de les diferents àrees municipals.

A més, s’han presentat les propostes que es duran a la sessió de rendició de comptes del Parlament Infantil, com:

  • Invertir en plaques solars, subvencionant la seva instal·lació i l’energia que es generi.
  • Fer campanyes perquè la ciutadania faci servir les energies renovables.
  • Reduir el consum de llum en edificis públics i carrers.
  • Reduir el consum de carn.

Per acabar, els guanyadors dels premis del concurs de cartells de la Cavalcada de Reis i de Sa Rueta 2022 han rebut els seus premis de mans del regidor de Participació Ciutadana, Alberto Jarabo.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email