Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Palma XXI s’adhereix al protocol per a l’impuls del Parc Agrari

Palma, 12 de maig de 2022.- Aquest dijous s’ha formalitzat l’adhesió de Palma XXI al Protocol General d’Actuació per a l’impuls del Parc Agrari de Palma. Es tracta de la primera entitat no agrícola que en forma part.

Palma XXI treballa des de fa tres anys en el suport i l’impuls al Parc Agrari i ha organitzat les xerrades amb les associacions de veïnats i estudiants de la zona. També ha promogut estudis de recerca sobre els valors culturals i ha fet feina en col·laboració d’institucions com la UIB, l’Ajuntament de Palma i l’Hospital Universitari Son Espases. A més, l’associació es va constituir com a entitat de custòdia i forma part de la xarxa balear.

Es tracta de la primera entitat no agrícola que en forma part 

Per part de l’Ajuntament, han assistit a l’acte de signatura la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol; el director general d’Urbanisme, Biel Horrach; i el cordinador general de Medi Ambient i Benestar Animal, Nicolau Cañellas. També hi han assistit Jaume Vadell, en representació de la UIB i Lluïsa Dubon i Juanjo Suárez, de Palma XXI.

“Els acords de custòdia faciliten el contacte entre propietaris de terres en desús i pagesos, i ja hi ha un acord de custòdia agrària en actiu que ha permès reactivar l’activitat agrícola a una finca de Son Sardina”, ha explicat la presidenta de Palma XXI, Lluïsa Dubon. Segons Dubon, “amb la visió transversal de l’activitat i la cultura agrària, el paisatge, l’urbanisme, el patrimoni cultural i la vida saludable, Palma XXI s’incorpora al Protocol del Parc Agrari”, ha afegit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email