Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Espectacles, contes i jocs per celebrar la festa de les teresetes

Palma, 13 de maig de 2022.- La 24a edició del Festival Internacional de Teresetes de Mallorca es durà a terme del 16 al 22 de maig a Palma i altres 16 municipis de Mallorca. El programa del festival inclou més d’una vintena de propostes escèniques, instal·lacions, tallers, conferències i debats, amb una presència molt gran de professionals de l’Illa, combinades amb estrenes d’espectacles internacionals (del Canadà, Eslovàquia, França, Mèxic i Txèquia) i estatals (Andalusia, Aragó i Catalunya).

La directora del festival, Aina Gimeno, ha presentat aquesta edició juntament amb el coordinador general de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras; la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; i el director de l’IEB, Pere Malondra. Gimeno ha destacat que la programació inclou “onze estrenes a les Illes Balears i dos espectacles que s’estrenen a escala estatal”.

Elàstic Nou Produccions organitza el Festival Internacional de Teresetes de Mallorca des de 1999, amb el suport de l’Ajuntament de Palma, el Govern i el Consell de Mallorca. També hi col·laboren altres setze municipis de l’illa.

L’Àrea de Cultura col·labora amb el festival amb la cessió dels teatres municipals Catalina Valls i Xesc Forteza, així com les biblioteques de barriades diverses per tal de descentralitzar aquest esdeveniment. A més, el Can Balaguer acollirà jornades professionals. “Estam contents de ser-hi a un festival més que consolidat, que també té una part social i crea xarxa amb els agents culturals de Palma i Mallorca”, ha dit Contreras.

Gimeno també ha remarcat la col·laboració especial amb l’exposició Ressò. Art sonor i música experimental a Mallorca, del Casal Solleric. El festival estrenarà en aquest cas dues instal·lacions interactives de les companyies mallorquines Col·lectiu Besllum i Cases-Xesca Salvà. També es farà un homenatge a Xavier Carbonell i hi haurà un concert de Joana Gomila i Laia Vallès.

Per a informació i compra d’entrades, basta anar a la pàgina www.festivalteresetesmallorca.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email