Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura proposa 14 activitats per celebrar el Dia Internacional dels Museus

Palma, 13 de maig de 2022.- L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma ha organitzat 14 activitats per sumar-se a la celebració del Dia internacional dels Museus (18 de maig), convocat per l’International Council of Museums (ICOM) i que enguany es fa sota el lema “El poder dels museus”.

PalmaCultura ha programat un seguit d’activitats diverses a diferents espais, les quals es duran a terme del 14 al 27 de maig que tenen com a eix aquest lema i la capacitat transformadora de les institucions museístiques.

El mateix 18 de maig es presentarà a la Fundació Miró Mallorca el documental Històries de resistència. Un relat coral des dels barris de Palma, de Sealand Films. Després es farà un col·loqui amb Cristina Llorente i Juanjo Suárez. El castell de Bellver oferirà el mateix dia visites a la torre major, una jornada de portes obertes i una conferència sobre la ceràmica medieval a Mallorca a càrrec de Neus Serra.

Can Balaguer ha preparat, juntament amb el Museu Marítim de Mallorca, un conjunt d’activitats coordinades per la investigadora Ariana Domínguez al voltant de l’exposició Els pescadors de Palma, de Lola Álvarez. L’eix d’aquesta iniciativa serà el paper de la dona a les feines productives de la mar. Concretament, dins del cicle d’itineraris Altres Mirades, es faran dos recorreguts pel port de Palma i Santa Catalina (el 14 i el 21 de juny). El 27 de maig hi haurà una jornada a la seu de Ses Voltes del Museu Marítim amb les especialistes Aïda Sánchez (Universitat Rovira i Virgili) i Catalina Gayà (Universitat Autònoma de Barcelona).

El Casal Solleric oferirà activitats vinculades a l’exposició Ressò. Art sonor i música experimental a Mallorca, una mostra que ofereix un recorregut per aquest camp al llarg dels darrers 30 anys. Dijous 19 de maig hi haurà una trobada amb els artistes que hi participen (19.30h) coordinada pel comissari de l’exposició, Jordi Alomar. El mateix dia també hi haurà un concert d’electrònica a càrrec de Víctor Moragues i Pedro Trotz (22h). Podeu consultar tota la programació a www.palmacultura.cat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email