Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La Fira del Llibre celebra 40 edicions

Palma, 19 de maig de 2021.- La Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de Llibreters de Mallorca, celebra enguany les 40 edicions d’existencia amb un centenar d’activitats i signatures de llibres. Aquesta cita amb la lectura es farà en el Born del 27 de maig al 5 de juny, en horari de 10 a 14h i de 17 a 21h i hi participaran 19 llibreries.

Aquest dijous s’ha presentat en roda de premsa la Fira del Llibre, amb l’assistència del president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Àlex Volney; el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió; el director general de Difusió i Promoció Cultural, Marcos Augusto; la vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; i la directora general de Cultura del Govern, Catalina Solivellas.

“És molt important que la Fira del Llibre es faci en el Born, perquè és l’espai idoni”, ha remarcat Llorenç Carrió, a més de felicitar “totes les llibreries que formen part del Gremi, les activitats culturals de les quals són essencials tots els dies de l’any”. Carrió ha explicat que l’Ajuntament també tindrà la seva paradeta, on es mostraran la feina del Servei de Dinamitzación Língüística i les publicacions que fa el consistori.

Volney ha destacat la varietat de les activitats que es duran a terme durant la Fira del Llibre, moltes de les quals es dirigiran al públic infantil: hi haurà activitats d’il·lustració, contacontes, música, presentació de llibres i, com a novetat, El Pregonet, que farà Caterina Valriu, reconeguda per les seves publicacions infantils i per la recerca sobre litaretura oral. Serà divendres a les 17h. Una hora després, el pregó de Laura Gost donarà el sus a la fira. El concert de clausura serà a càrrec de Cabot.

Les llibreries que hi participaran són: Llibres Colom, Abacus, Drac Màgic, Embat Llibres, Espai Caramulls, Llibres Ramon Llull, Ínsula Literària, Lila i els Contes, Llibreria Editorial Finis Africae, Llibreria Campus, La Salina-SantaCatalina, Rata Corner, Literanta, Es Raconet, Casa del Libro, El Corte Ingés, Fnac, La Biblioteca de Babel i Llibreria Quart Creixent.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email