Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Una taula rodona reflexiona sobre la història contemporània de Palma i la fotografia

Palma, 20 de maig de 2021.- El Centre Flassaders acollirà dilluns 23 de maig a les 19h la taula rodona La ciutat recent a través de la imatge, la qual es relaciona amb l’exposició de fotoperiodisme que es pot veure fins al 30 d’aquest mes a l’Olivar –Fotoperiodisme a Palma al segle XXI. De la imatge a la memòria (2000-2020), amb la col·laboració de l’Àrea d’Educació i Política lingüística.

En aquest debat, el reporter gràfic Alejandro Sepúlveda i l’historiador Sebastià Serra reflexionaran sobre la història contemporània de Palma i la fotografia, acompanyats pel periodista Xavier García Tur, qui moderarà la conversa.

La finalitat de la mostra i de la taula rodona és fer una lectura del relat que la fotografia ha construït de les dues primeres dècades del segle XXI a Palma. Els fotoperiodistes han captat les històries de l’actualitat i la quotidianitat que conformen la Història de la ciutat i les seves imatges són eines que ajuden a reflexionar sobre els grans canvis que afronta la societat.

Per això, a més d’acostar les 21 fotos que formen part de l’exposició als ciutadans i d’ubicar-les a un espai públic a l’abast de tothom, s’ha organitzat aquest debat, per donar a conèixer l’ofici dels fotoperiodistes i la revolució que ha suposat la democratització de la imatge.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email