Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Obertes les inscripcions per al Park(ing) Day

Palma, 23 de maig de 2022.- Avui dia 23 de maig s’obre el termini per inscriure’s a l’activitat PARK (ing)DAY que tindrà lloc el proper 16 de setembre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Les persones, entitats, associacions o centres escolars interessats en participar al PARK (ing) DAY podran inscriure’s des de dilluns a enviant un correu electrònic a l’adreça sem@palma.cat  abans del 6 de setembre.

Com en la resta d’edicions per insciure’s caldrà indicar el carrer on es vol dur a terme d’activitat, l’horari l els metres quadrats aproximats que s’ocuparan. Enguany la data d’obertura d’inscripcions s’ha avançat amb l’objectiu d’afavorir així la participació de centres escolars de Palma.

El PARK (ing)DAY  és una activitat oberta a la participació d’entitats, associacions, centres escolars i administracions. Es tracta d’un esdeveniment que té caràcter no comercial i que consisteix en dur a terme una ocupació alternativa d’un espai d’aparcament a la via pública, reinventant-se’l com una zona on passa alguna cosa diferent amb l’objectiu de visibilitzar que un altre espai públic és possible a Palma.

Cal recordar que l’any passat el PARK (ing)DAY assolí la xifra record de 19 entitats i associacions inscrites, una xifra que demostra la consolidació d’aquesta activitat lúdica i de conscienciació sobre l’espai públic que dona el sus a la Setmana Europea de la Mobilitat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email