Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat assegura que treballa per minvar el temps d’espera de les peticions d’Informació Urbanística

Palma, 24 de maig de 2022.- L’Àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat treballa per reduir el temps d’espera de les sol·licituds d’Informació Urbanística, que és l’única àrea de cara al públic on hi ha retard en l’atenció. Cal tenir en compte que l’agenda per fer aquestes consultes s’obre automàticament cada quaranta dies i que s’omple perquè l’arquitecte només pot atendre dos dies a la setmana.

Una de les dificultats que hi ha per millorar el servei és la mancança de personal, però es fa tot el possible per revertir aquesta situació. De moment, a començaments de juliol s’incorporarà un arquitecte tècnic al servei, i també s’ha de publicar en el BOIB la convocatòria per cobrir la plaça de Cap de Servei, que serà un arquitecte.

També s’està treballant amb l’Institut Municipal d’Innovació (IMI) per canviar l’agenda d’Informació Urbanística i que sigui més adequada a les necessitats d’aquest servei. La nova agenda preveu que els ciutadans puguin sol·licitar cites presencials, per videoconferència o telefòniques per a les qüestions tècniques, i presencials o telefòniques per a les administratives.

Ara bé, Model de Ciutat recorda que no hi ha cap queixa pel que fa a les cites per a Gestió Urbanística, Activitats i Obres. En aquest cas, el temps d’espera màxim és d’una setmana (per a Gestió Urbanística es donen la mateixa setmana).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email