Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Comença el període d’inscripció dels cursos d’estiu per a adults de l’Ajuntament

Palma, 31 de maig de 2022.- Aquest dimecres 1 de juny començarà el període d’inscripció dels cursos d’estiu per a adults que ofereix l’Àrea d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Palma. Les classes es faran en els CEPA de Son Malferit i Camp Redó durant juliol i agost i abastaran les següents matèries: castellà, preparació per a la prova CCSE (de nacionalitat), anglès i informàtica. L’oferta és la següent:

D’aquesta manera, el Servei d’Educació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Palma ofereix la possibilitat d’iniciar o continuar la formació, i prioritza els grups amb mancances o necessitats de formació específica i amb dificultats per a la integració social o la inserció laboral.

La finalitat dels cursos és desenvolupar les capacitats bàsiques de la població adulta que no ho va poder fer en altres moments de la vida, potenciar la reincorporació a diferents nivells del sistema educatiu reglat, millorar la capacitat d’inserció laboral i facilitar la integració lingüística, social i cultural de les persones estrangeres que viuen a Palma.

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web www.cursospalmaeduca.cat i també presencialment en els CEPA de Camp Redó (carrer de Felip II 17, 2on pis) i de Son Malferit (carrer de Gregorio Marañón 3A).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email