Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Nou Pla General incorpora un nou equipament per al Camp de Serralta

Palma, 31 de maig de 2022.- El Nou Pla General incorporarà un nou equipament multifuncional per a la barriada del Camp de Serralta, el qual tindrà uns 1.000 metres edificables. Així ho ha anunciat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, després de la reunió del Consell de Gerència d’Urbanisme. “D’aquesta manera donam resposta a les reivindicacions dels veïns”, ha dit Truyol.

Aquest equipament s’ubicarà a la parcel·la que hi ha entre els carrers Rodríguez Arias i Alós, la qual s’expropiarà una vegada s’aprovi el Nou Pla General aquesta legislatura. Segons ha assenyalat Truyol, ja s’ha començat a parlar amb els propietaris del procediment perquè aquest solar passi a ser municipal i es pugui cobrir “una necessitat imperiosa” de la barriada. De fet, aquest és el motiu de la moratòria que es va aprovar l’abril per suspendre les llicències d’obra en aquest indret. “L’expropiació es durà a terme durant la primera fase posterior a l’aprovació del Nou Pla General aquesta legislatura”, ha afegit la regidora.

Neus Truyol: “D’aquesta manera donam resposta a les reivindicacions dels veïns”

D’altra banda, Truyol també ha anunciat que la plaça Serralta es consolida com a espai públic en el Nou Pla General i que no tindrà altres usos. “En el pla anterior només es va qualificar de plaça una part, i ho ampliam per evitar perdre’n un tros. Volem espais de convivència entre els veïns i perquè puguin dur a terme activitats”, ha comentat la regidora. Així, la superfície considerada com a espai públic passarà de 1.935 metres quadrats a 2.706 metres quadrats.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email