Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Èxit de participació i de visitants a la Diada del Medi Ambient del carrer Blanquerna

Palma, 4 de juny de 2022.- Després de dos anys sense poder-se celebrar per la pandèmia, avui ha tornat la Diada del Medi Ambient del carrer Blanquerna organitzada per l’Associació de veïnats Santa Pagesa, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, establert per les Nacions Unides. L’Ajuntament de Palmac col·labora en tasques organitzatives, de difusió, aparcament per als participants i les participants, etc. Així mateix, hi ha paradetes informatives i activitats de l’Àrea de Medi Ambient i d’EMAYA.

La regidora de Model de Ciutat, Neus Truyol, i del Districte Nord, Llorenç Carrió, el coordinador de Districte Nord, Miquel Àngel Barceló, el president de l’AV Santa Pagesa, Enrique Aguilar, el director general de residus del Govern Sebastià Sansó, han pogut conèixer les entitats i les activitats presents a la Diada, així com comprovar l’excel·lent acollida entre la ciutadania que visita la fira.


La Diada, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa, ha tornat avui després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia

Aquesta és la vuitena edició de la Diada, una activitat ja consolidada al calendari d’esdeveniments de la ciutat, que compta amb molt bona acollida pels veïns i molta participació de tota la ciutat. Les paradetes, activitats i actuacions estan totes ubicades al carrer Blanquerna, entre els carrers de Pare Bartomeu Pou i la plaça Paris (inclosa) i la plaça Santa Pagesa, entre les 10 del matí i les 8 del vespre.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email