Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaEduca fa una crida a les escoles perquè participin en el Park(ing) Day

Palma, 6 de juny de 2022.- L’Àrea d’Educació i Política Lingüística ha fet una crida a les escoles de Palma perquè participin en el PARK(ing) DAY, activitat que es durá a terme el 16 de setembre com a part de la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat. El termini d’inscripció per a centres escolars, així com per persones i entitats, acabarà el 6 de setembre. Per fer-ho, s’ha d’enviar un correu electrònic a sem@palma.cat.

Com es va fer a les edicions anteriors, en la inscripció s’haurà d’indicar el carrer on es vol fer l’activitat, l’horari i els metres quadrats aproximats que s’ocuparan.

Aquesta activitat s’emmarca en la programació de la Setmana Europea de la Mobilitat

El PARK(ing) DAY  és una activitat oberta a la participació d’entitats, associacions, centres escolars i administracions. Es tracta d’un esdeveniment de caràcter no comercial i que consisteix en dur a terme una ocupació alternativa d’un espai d’aparcament a la via pública, reinventant-se’l com una zona on passa alguna cosa diferent amb l’objectiu de visibilitzar que un altre espai públic és possible a Palma.

Cal recordar que l’any passat el PARK(ing) DAY assolí la xifra record de 19 entitats i associacions inscrites, una xifra que demostra la consolidació d’aquesta activitat lúdica i de conscienciació sobre l’espai públic que dona el sus a la Setmana Europea de la Mobilitat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email