Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma dona el tret de sortida a l’any preelectoral

Palma, 11 de juny de 2022.- La coalició ecosobiranista ha duit a terme una assemblea oberta per elegir els membres de la nova Comissió Coordinadora aquest dissabte dematí en el Parc de les Fonts. Durant l’acte els militants i simpatitzants han reelegit Miquel Àngel Contreras com a coordinador de MÉS-Estimam Palma.

Més de cent-cinquanta persones han participat de la votació. Contreras ha rebut el suport del 92 % de vots i, a partir d’ara, continuarà liderant la feina del partit i el treball dels regidors i regidores de la formació ecosobiranista.


Contreras ha explicat que alguns dels objectius principals de MÉS-Estimam Palma són continuar desenvolupant i consolidant les polítiques que ja s’havien iniciat en aquest mandat el que queda de legislatura, i treballar per assolir els millors resultats a les eleccions municipals de 2023. “La feina feta ens avala, perquè els nostres valors i les nostres idees s’han traduït en canvis en la ciutat. La millora en la vida de la gent i el medi ambient són palpables. Sense renunciar a les idees i tocant de peus a terra, però sabent que encara tenim molts de reptes per davant i que hem de fer molt més”.

“Palma i la seva gent necessiten un projecte polític que, des del sobiranisme, els feminismes, l’ecologisme, l’antifeixisme i la justícia social continuïn transformant amb polítiques valentes la nostra ciutat, posant les persones al centre i fent-la més sostenible”, ha afegit el coordinador de MÉS-Estimam Palma.

Contreras assumeix la coordinació de la formació ecosobiranista, acompanyat pel següent equip: Neus Truyol, portaveu de MÉS-Estimam Palma; Xisca Mir, secretària d’Organització i Finances; Kika Coll, secretària d’Acció Política i Marta Guijarro, secretària de Comunicació.

A més, la militància ha elegit com a membres de la Coordinadora: Rosa Cursach, Rosa Mascaró, Uta Gritschke, Xisca Prats, Fina Santiago, Miquel Àngel Barceló, Chema Ferrer, Pep Mallol, Àlex Segura i Antoni Trobat.

Així mateix, una representant de Mallorca Nova, una de l’Espai Feminismes de la formació ecosobiranista, una del Partido Socialista de Libre Federación i els regidors Llorenç Carrió i Antoni Noguera, també formaran part de la nova Coordinadora.

Finalment, la nova portaveu de la formació ecosobiranista a Ciutat, Neus Truyol, ha assegurat que “Palma no necessita partits de l’stablishment que es dobleguen als interessos dels lobbies i els grans capitals. Tampoc unes extremes dretes i dretes extremes que retallin drets i llibertats. Palma necessita un projecte valent i transformador com el de MÉS-Estimam Palma”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email