Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS-Estimam Palma anuncia que no participarà a cap esdeveniment de la Pride Week de Palma

Palma, 15 de juny de 2022.- MÉS-Estimam Palma anuncia que no participarà a cap esdeveniment de la Pride Week de Palma, ja que no està d’acord amb la turistització i mercantilització de l’Orgull, com ja ha dit els darrers dies, i fa una crida a participar dels actes reivindicatius organitzats per les entitats LGTBIQ+ referents, com Ben Amics. Així mateix, la formació ecosobiranista demana a Podem que “ajudi a estabilitzar el govern municipal i no a erosionar-lo”.

“Apostam per un Orgull LGTBIQ+ reivindicatiu dels drets i llibertats, desmercantilitzat i organitzat per moviments socials locals. És per això que donam suport i participarem de les accions organitzades per les entitats LGTBIQ+ referents, com Ben Amics. MÉS serem presents a la manifestació reivindicativa, com hem fet sempre”, ha dit Neus Truyol, portaveu del partit.

“Feim una crida a la participació als actes reivindicatius d’enguany, per visibilitzar el rebuig frontal a les violències que alguns alimenten. Hem d’expulsar l’odi, i alimentar el respecte i la diversitat social”.

“Demanam a Podem que, especialment aquest darrer any de legislatura, ajudi a estabilitzar el govern municipal, i no a erosionar-lo. Els governs d’esquerres hem de seguir impulsant polítiques al servei de la igualtat i el benestar de la gent, i ho hem de fer amb coherència amb els valors progressistes” ha afegit.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email