Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació invertirà 450.000 euros en ajudes a l’escolarització el curs que ve

Palma, 29 de maig de 2022.- El regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, i la gerent del Patronat Municipal d’Escoles d’Infants, Francisca Niell, han presentat aquest dimecres la convocatòria d’ajudes a l’escolarització per al curs 2022-23, la qual serà de 450.000 euros. Es tracta de la convocatòria més gran des que s’atorguen aquests ajuts i es destinarà a subvencionar les despeses d’ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d’educació infantil inscrits en el Registre Municipal d’Escoles d’Infants (RMEI) de Palma (són centres autoritzats per la Conselleria d’educació i actualment n’hi ha 25).

“Aquesta convocatòria té la dotació més gran des que es va crear. D’aquesta manera, es preveu subvencionar totes les sol·licituds que compleixin els requisits”, ha explicat Carrió. Cal destacar que l’increment respecte del curs passat és de 100.000 euros i que mai no hi havia hagut un augment tan gran.

L’Ajuntament vol facilitar l’escolarització dels infants de l’etapa 0-3 amb aquesta convocatòria, i també afavorir la conciliació i donar suport a les famílies amb menys recursos econòmics. Les persones que rebin aquesta subvenció han d’estar empadronades a Palma.

A més d’apujar l’import fins als 450.000 euros, s’han fet millores respecte de la convocatòria del curs passat:

  • Ajuts durant tots els mesos que l’infant estigui escolaritzat.
  • No es requereix un mínim de mesos per rebre una ajuda.
  • La subvenció es gestionarà a través dels centres escolars.
  • Compatibilitat amb altres ajudes d’escolarització.
  • Dos terminis per presentar les sol·licituds: setembre i maig.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email