Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Àrea d’Educació i Política Lingüística aprofita l’estiu per acostar el català a joves d’orígens diversos

Palma, 7 de juliol de 2022.- Una trentena d’alumnes d’orígens diversos d’entre 12 i 16 anys dels centres de secundària IES Aurora Picornell, IES Nou Llevant i Sant Josep Obrer participaran des d’aquest dijous a tallers pràctics per aprendre català i millorar el seu coneixement lingüístic.  “Amb aquest reforç educatiu, esperam que els i les alumnes encarin millor el proper curs”, ha explicat el regidor d’Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

El Servei de Dinamització Lingüística de Palma s’encarrega de coordinar els tallers, que es fan en el Centre d’Adults de Son Malferit els dimarts i dijous d’aquest mes de juliol. Aquesta iniciativa sorgeix precisament arran de la petició que els tres centres varen fer a la Regidoria.

Llorenç Carrió: “Amb aquest reforç educatiu, esperam que els i les alumnes encarin millor el proper curs”

Parla’ns de l’estiu

D’altra banda, el Servei de Dinamització posarà per als seus usuaris  la nova activitat en línia Parla’ns de l’estiu, que es durà a terme durant l’agost. Per participar-hi, basta fer un vídeo o un àudio en català parlant d’experiències i records de l’estiu. La finalitat és ajudar a les persones d’orígens diversos a perdre la por a fer servir el català. Els i les participants entraran en un sorteig per anar a navegar amb l’embarcació La Balear. Les persones que vulguin més informació poden escriure a dinamitzaciolinguistica@palma.cat

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email