Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Casa Planas, Taller 6A Obra Gràfica i Estudi Zero reben les subvencions de l’Àrea de Cultura per a espais de creació

Palma, 11 de juliol de 2022.- Casa Planas, el Taller 6A Obra Gràfica i Teatre Sans rebran les subvencions de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma per a espais de creació, les quals es varen convocar per primera vegada l’any 2020 com a part del Pla de Xoc per fer costat al sector cultural davant l’impacte econòmic de la pandèmia.

L’objectiu d’aquestes subvencions és donar més eines i recursos als espais que ajudin al procés de creació dels artistes. La convocatòria està dotada amb 18.000 euros, i cada entitat ha rebut una ajuda de 6.000 euros.

Antoni Noguera: “voliem donar suport a aquells espais de la nostra ciutat que tradicionalment havien apostat per no perdre les seves arrels”.

La presentació de les subvencions s’ha fet al Taller 6A, amb la presència del tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; el coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras; Pepa Ramon d’Estudi Zero; Bel Font directora 6a galeria d’Art i Aleli Mirelman, directora de projectes de Casa Planas.

“Palma sempre ha estat un espai d’exhibició”, ha explicat el regidor de Cultura, “volíem capgirar aquesta realitat i que Palma també fos una ciutat amb espais de creació on es pogués facilitar als artistes desenvolupar els seus projectes artístics. Vàrem plantejar dues línies de subvenció, una d’elles anava adreçada a donar suport a aquells espais de la nostra ciutat que tradicionalment havien apostat per no perdre les seves arrels”.

La convocatòria està dotada amb 18.000 euros, i cada entitat ha rebut un ajut de 6.000 euros 

Nous espais de creació

Noguera ha recordat durant la presentació d’aquests ajuts que l’Ajuntament treball per activar altres espais de creació com les sales d’assaig per a músics i el centre de creació i coneixement del circ de Can Ribes.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email