Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La secció “Nins” de l’Atlàntida Mallorca Film Fest apropa la poesia a les biblioteques de Pere Garau, Nou Llevant i al Mar i Terra

Palma, 23 de juliol de 2022.-L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palma, en col·laboració amb el festival Atlàntida Mallorca Film Fest, ha programat la setmana que ve l’activitat per a nins d’entre 4 i 10 anys “Petits Móns de Poesia”.

Aquesta activitat consisteix en una projecció d’uns 60 minuts realitzada per les joves graduats de prestigioses escoles d’animació franceses i s’endisa mitjançant els poemes reconeguts d’autors com Guillaume Apollinaire, Jackes Prevert o Andrée Chedid en mons fantàstics i plens de color i imaginació. L’actriu Aina Zuazaga serà l’encarregada de doblar els poemes en viu, que es reciten juntament amb imatges, en una sessió dinamitzada per Viatge al món de n’Aina.

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, recorda que aquesta col·laboració amb Atlàntida Mallorca Film Fest permet dinamitzar la xarxa de biblioteques municipals. “Apropam la cultura als més petits amb activitats que contribueixen a que les biblioteques siguin espais de trobada als barris i antenes culturals de les barriades”, diu Noguera.

Petits Móns de Poesia es durà a terme els següents dies:

  • Dilluns 25/07/2022. Teatre Mar i Terra a les 11.00 hores
  • Dimarts, 26/07biblioteca de Pere Garau a les 11.00 hores
  • Dimecres, 28/07 a la biblioteca Nou Llevant a les 11.00 hores

En el marc del programa “Nins” també es durà a terme dissabte dia 30 de juliol al Teatre Mar i Terra l’activitat Jasmine i Jambo amb la participació de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email