Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Canòdrom ja ha obert al públic

Palma, 29 de juliol de 2022.- El Canòdrom ja està obert a la ciutadania, amb un horari de 7h a 24h durant l’estiu, que passarà a ser de 8h a 20h a l’hivern. Es pot accedir a aquesta zona verda de 16.000 metres quadrats pels carrers Carles I i Llorenç Cerdà.

A més de renaturalitzar aquest indret de Palma, s’han conservat i restaurat els elements patrimonials, com la síquia històrica que connectava amb l’àmbit del Triador, la qual es va trobar durant les obres.

Un lloc amb història

El Canòdrom Balear va ser una pista de carreres de llebrers de Palma, la qual va estar activa entre els anys 30 i els 90 i s’ubica entre la Riera i el Camí de Jesús. Ara ja s’ha convertit en un gran parc públic, on s’ha recuperat vegetació existent i se n’ha plantat de nova per crear un gran bosc urbà que formi part de la Falca Verda.

Neus Truyol: “Aquest projecte és clau en la lluita contra el canvi climàtic. Introduïm vegetació i natura dins del centre de Palma, envoltada per una alta densitat de població” .

Aquest projecte contribueix a millorar Palma en aspectes diversos: hi haurà més espais naturals per a gaudi de la ciutadania; servirà per combatre el canvi climàtic i l’illa de calor (increment de les temperatures a les zones urbanes); i es recupera i es dona ús a un espai abandonat durant anys. “Aquest projecte és clau en la lluita contra el canvi climàtic. Introduïm vegetació i natura dins del centre de Palma, envoltada per una alta densitat de població”, ha dit la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, qui ha demanat “disculpes” pel retard en el final d’obres.

La intervenció a l’antic Canòdrom ha consistit en una obra de restauració paisatgística i de regeneració d’un entorn que conserva bona part de les petjades del passat.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email