Actualitat

MÉS-Estimam Palma rebutja impulsar noves rutes turístiques

Palma, 15 de setembre de 2022.- MÉS-Estimam Palma rebutja les iniciatives d’atracció de noves rutes turístiques anunciades per l’actual batle de Palma, José Hila. En el context de saturació i massificació turística com la viscuda els darrers mesos, i d’emergència climàtica, el partit ecosobiranista aposta pel decreixement i per la diversificació econòmica i es mostra rotundament contrari a impulsar noves rutes turístiques amb els Estats Units.

“La pressió i massificació turística que vivim és enorme i el futur del turisme passa pel decreixement. Obrir més rutes als EUA va en sentit contrari”, ha assegurat la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat i portaveu municipal del partit ecosobiranista, Neus Truyol.

Neus Truyol: “La pressió turística és enorme i el futur del turisme passa pel decreixement i la diversificació econòmica. Obrir més rutes als EUA va en sentit contrari”

“La saturació turística que experimentam genera greus problemes de convivència i ambientals”, ha afirmat el coordinador de MÉS-Estimam Palma, Miquel Àngel Contreras. De fet, en aquest sentit, Contreras ha volgut recordar que “l’informe del Comitè d’Experts per a la Transició Energètica a les Illes Balears, publicat fa just dos dies, assenyala que un 30% del consum energètic de Balears és mobilitat aèria i que és imprescindible reduir el nombre de turistes per donar resposta al canvi climàtic”.

Miquel Àngel Contreras: “la saturació turística que experimentam genera greus problemes de convivència i ambientals”

Per això, el partit ecosobiranista rebutja l’ampliació de noves rutes turístiques i aposta per la diversificació econòmica. “Hem de treballar pel canvi de model i fomentar altres sectors econòmics com són les energies renovables, l’agricultura i la ramaderia sostenible, la indústria local basada en la circularitat, l’economia de cures, la investigació, la cultura…”, ha afirmat Truyol. “Hem d’impulsar una economia més sòlida que respongui a les necessitats de Mallorca i la seva gent. No més i més turisme”, ha afegit la portaveu municipal de MÉS-Estimam Palma.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *