Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament de Palma organitza un acte d’homenatge a Matilde Landa en el 80è aniversari de la seva mort

Palma, 22 de setembre de 2022.- L’Àrea d’Educació i Memòria Històrica, organitza un acte d’homenatge a Matilde Landa, en el 80è aniversari de la seva mort. Referent feminista, membre del Partit Comunista, símbol de la lluita de les dones contra la dictadura franquista, que va morir a la presó de dones de Can Sales de Palma el 26 de setembre de 1942, enguany fa 80 anys.

Llorenç Carrió, regidor d’Educació i Política Lingüística ha declarat que “amb aquest acte volem ajudar a tancar ferides no des de l’oblit sinó de la veritat, la justícia i la reparació”.

Aquesta activitat “Matilde Landa. 80 anys a la memòria” es durà a terme a la plaça de la Porta de Santa Catalina (on hi havia la presó de dones) el pròxim dia 26 de setembre a les 19.30 h. Hi intervindran: l’historiador i professor de la UIB David Ginard, introduint-nos a la biografia de Matilde Landa, l’artista visual Natxa Pomar, amb la mostra d’una peça artística i col·lectiva anomenada Las Hermanitas (2014), i l’actriu Aina de Cos amb un fragment de l’obra teatral La darrera nit de Matilde Landa (2022).

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email