Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

El Pop-Rock 2022 conclou una edició d’èxit amb gran d’assistència de públic i un magnífic nivell musical

Palma, 26 de setembre de 2022.- el Pop-Rock posa el punt final a l’edició de l’any 2022 amb unes dades del tot satisfactòries. Un total de 134 grups han concursat en aquesta edició. El festival ha tingut dues semifinals dels primers 16 grups seleccionats per un jurat d’experts, a més de la final que se celebrà el passat de dissabte 24 de setembre, on tocaren els 6 grups finalistes. Tots els concerts s’han celebrat a Ses Voltes amb entrada lliure i gratuïtat i gran èxit d’assistència

El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Toni Noguera, ha manifestat avui a la presentació dels grups guanyadors, al pati de Can Balaguer, la importància del certamen perquè “el Pop-Rock és un esdeveniment cabdal per a la Regidoria de Cultura i Benestar Social pel seu doble vessant, cultural i participatiu”.

Per la seva part, el director general de Cultura, Miquel Àngel Contreras, ha explicat que de cara a l’any vinent s’oferiran nous incentius per als grups guanyadors, a part del premi en metàl·lic i l’actuació a la revetla de Sant Sebastià. En aquest sentit, Contreras ha declarat que s’ha facilitat una enquesta de valoració del Festival a tots els grups participants, per tal de millorar any rere any el Pop-Rock. “De cara a l’any que ve”, ha explicat Contreras, “estudiam nous estímuls per als grups participants al voltant de la formació i diferents recursos que els ajudin en la seva carrera”

Finalment, Bilo, el grup guanyador de l’edició del Pop-Rock d’aquest any 2022, ha manifestat que “el Pop-Rock és una excel·lent iniciativa de l’Ajuntament de Palma per a ajudar als músics novells. És una gran motivació”, han conclòs.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email