Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

PalmaCultura presenta la programació de la 25a edició del festival Música Antiga

Palma, 3 d’octubre de 2022-  A partir del 8 d’octubre i fins el 26 de novembre es celebra la 25a edició del festival Música Antiga de Palma. En aquesta edició destaquen com a novetats dos concerts al teatre municipal Xesc Forteza, juntament amb un espectacle dirigit a públic infantil. El festival, que té un públic molt fidel,  continuarà oferim els concerts a espais patrimonials i apostant per la recuperació de la música antiga.

Miquel Àngel Contreras, coordinador general de Cultura, destaca que el Festival de Música Antiga “s’ha convertit en un clàssic ineludible dins el calendari cultural de Palma”.

Miquel Àngel Contreras: “El festival s’ha convertit en un clàssic ineludible dins el calendari cultural de Palma”

El festival s’inaugurarà dia 8 d’octubre al Xesc Forteza amb un espectacle de qualitat i innovador “Windu Wind. A la recerca del vent”, guanyador el 2017 de 3 premis GEMA  i que enguany està nominat als premis europeus REMA (millor espectacle d’innovació).

Els dies 29 i 30 d’octubre el públic més familiar podrà gaudir d’un espectacle de titelles i música medieval a càrrec d’Ensemble Musicantes i Grup de Teatre Tantachá. Una magnífica manera d’acostar la música d’arrel tradicional i antiga als més petits de la casa.

Entre la programació destaquen noms com els de la soprano Raquel Andueza, artista amb una extensa trajectòria professional i reconeguda internacionalment, l’espectacle “Danses del Renaixement” de SimfoVents Palma (Banda municipal de Palma) o  el violoncel·lista Josetxu Obregón.

Les novetats d’aquesta edició són els concerts al  teatre municipal Xesc Forteza, a més d’un espectacle dirigit a públic infantil.

D’altra banda, el festival valora les iniciatives culturals que recuperen sons i melodies antigues per fer-les atractives i properes al gran públic. En aquest sentit, el dia 5 de novembre, els valencians Harmonia del Parnàs oferiran un espectacle on es recupera el patrimoni musical Hispano americà, amb instruments i criteris històrics.

Igualment  són també destacables les propostes de Solnegre que presentarà al Teatre municipal Xesc Forteza i per primera vegada a Mallorca MIASMA l’espectacle  “La pesta a Milà l’any 1630”espectacle que combina música antiga i teatre.  A més  l’Acadèmia 1750,  oferirà  un  concert amb obres de C.Ph.E Bach i W.A. Mozart.


Per acabar, el concert de tancament del Festival de dia 26 de novembre comptarà amb  Forma Antiqva i el seu concert “Farándula castiza. Cartelera instrumental de corrales y coliseos”. Forma Antiqva  és considerat un dels grups més importants de la música clàssica a de l’estat espanyol

Més informació del festival a www.palmacultura.cat

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email