Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

La militància de MÉS-Estimam Palma comença a treballar els eixos estratègics del programa electoral de 2023

Palma, 04 d’octubre de 2022.- MÉS-Estimam Palma ha celebrat aquest dimarts capvespre a l’Espai Suscultura de Palma una assemblea oberta en la que s’han començat a treballar els eixos estratègics de cara al programa electoral de les properes eleccions de maig de 2023. L’assemblea de la formació ecosobiranista ha aprovat també el Pla de Feina.  

“L’accés a l’habitatge, les mesures per combatre el canvi climàtic i l’aposta pel decreixement turístic i l’impuls d’altres sectors econòmics de futur continuaran essent algunes de les prioritats de MÉS-Estimam Palma”, ha explicat la cap de llista de la formació ecosobiranista i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat a l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol.

En aquest sentit, el coordinador de la formació i número 2 de MÉS-Estimam Palma a les eleccions de 2023, Miquel Àngel Contreras, ha assegurat que “des de MÉS-Estimam Palma continuam apostant per posar les persones al centre i desenvolupar polítiques valentes i transformadores en benefici del bé comú i del planeta”.

Així mateix, durant l’assemblea oberta celebrada aquest dimarts, la militància ha aprovat també el Pla de Feina de la formació ecosobiranista.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email