Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Un total de 45 treballadores socials han pres possessió avui a l’Ajuntament de Palma

Palma, 4 de novembre de 2022. –  El saló de Plens de l’Ajuntament de Palma ha acollit avui l’acte de presa de possessió de 45 treballadors i treballadores socials com a funcionaris municipals. D’aquests, 41 places corresponen al procés selectiu de concurs oposició corresponent a la taxa d’estabilització de feina temporal i quatre del concurs oposició pel torn lliure.

El tinent de batle de Benestar Social, Antoni Noguera, ha remarcat que l’àrea de Benestar Social és una àrea sensible. “Sou els nostres sanitaris, els que cuidau la ciutat; avui és un dia històric: cuidau i estimau Palma”, ha dit.

La gran majoria de les persones que avui han pres possessió ja feien feina a l’Ajuntament com a interines, de manera que guanyen seguretat i estabilitat professional. En aquest procés, amb el qual l’Ajuntament s’ajusta a la llei, es dona resposta a la necessitat de comptar amb una plantilla reforçada i estable que presti la millor atenció a la ciutadania. Aquest procés selectiu genera un borsí al qual s’incorporen totes les persones que han superat com a mínim un dels exàmens.

En aquest sentit, des de l’àrea de Funció Pública es recorda que l’Ajuntament està duent a terme un procés d’estabilització de la plantilla municipal, a fi de minvar al màxim el percentatge de personal interí.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email