Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cultura presenta la nova edició de la Setmana de la Cultura Popular i Tradicional

Palma, 07 de novembre de 2022.– El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras han presentat avui les activitats de la Setmana de la Cultura Popular i Tradicional de Palma que es celebrarà del 10 al 17 de novembre.

La Setmana de la Cultura Popular i Tradicional 2022 estarà dedicada a la Llengua, no només com a element de comunicació, transmissió de coneixements i integració social, sinó també com a element artístic en ella mateixa, amb la seva capacitat de commoure, divertir i crear imaginari popular

Antoni Noguera: “Palma té una cultura i una identitat pròpia que s’ha de cuidar i reivindicar. La nostra ciutat no és cap franquícia”

Noguera ha declarat que  “Palma té una cultura i una identitat pròpia que s’ha de cuidar i reivindicar. La nostra ciutat no és cap franquícia”.

Aquesta edició servirà per retre un merescut homenatge a Felip Munar i Munar, lingüista, professor, investigador, divulgador i comunicador de la cultura popular des d’un ampli ventall de mitjans i àmbits: les seves classes, els seus articles a la premsa i els programes de televisió i ràdio en què participa. A més, és un dels principals impulsors de la recuperació de l’art de glosar com a membre fundador de l’Associació Cultural de Glosadors de Mallorca, grans protagonistes també d’aquesta Setmana de la Cultura Popular i Tradicional.

La Setmana de la Cultura Popular i Tradicional d’enguany comptarà amb taules rodones, combats de gloses, concerts de música folk amb grups com Posidònia, els catalans el pony pisador i els valencians Tesa & Jonatan Penalba, ballades populars amb Voramar, Roada, Cofre Antic i l’escola de música i danses de Mallorca i Mbeniara.  i la participació de tradicions de glosa d’altres cultures com és el cas dels bertzolaris d’Euskadi.

Aquí teniu l’enllaç del programa complet: https://www.palmacultura.cat/ficha.php?Cod_not=10380

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email