Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat aprova el projecte d’adequació d’oficines del Districte d’Innovació de Llevant

Palma, 08 de novembre de 2022.- La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha anunciat l’aprovació del projecte d’execució de les obres per a les oficines vinculades al Districte d’Innovació en el sector de Llevant. El pressupost d’aquestes noves oficines és de 593.436,93 i la duració de les obres està contemplada en 30 dies laborables.

Truyol ha explicat en la seva compareixença que “aquestes oficines són una passa més en el desenvolupament del projecte del Districte d’Innovació en el sector de Llevant. Aquesta zona de Palma s’ha de convertir en un lloc de referència centrat en la innovació, el coneixement i les noves economies emergents”

Neus Truyol: “El Districte d’Innovació de Llevant s’ha de convertir en un lloc de referència centrat en la innovació, el coneixement i les noves economies emergents””

L’edifici està situat al Parc de la Façana Marítima al carrer Joan Maragall cantonada amb avinguda Gabriel Alomar i Villalonga. L’actuació consisteix en l’adequació interior del local. La superfície total de l’edifici és 515,5 metres quadrats  amb un interior de 451 .El local constarà de dues zones: la zona posterior amb magatzem , banys, arxius quadres tècnics , despatxos i sales de reunions i , d’altra banda, la sala Principal que constarà d’una sala diàfana, on s’ubicaran els treballadors, organitzada  en diferents àmbits i separades pel mobiliari.

El pressupost de les obres d’aquestes noves oficines és de 593.436,93 i la duració de les obres està contemplada en 30 dies laborables.

“El Districte d’Innovació de Llevant és un projecte cabdal per desenvolupar una estratègia de transició ecosocial, que permetrà avançar en els objectius de la ciutat: una Palma més diversificada, més sostenible i més humana” ha conclòs Truyol

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email