Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cort i veïnat comparteixen la visió de futur dels terrenys de l’estadi Lluís Sitjar

Palma, 14 de novembre de 2022.– La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat i Districte de Ponent, Angélica Pastor, juntament amb representants de les associacions veïnals de Son Cotoner, Es Fortí i Son Dameto han assistit a la roda de premsa “Lluís Sitjar, un projecte compartit entre veïnats i Ajuntament”. Amb aquest acte s’ha volgut evidenciar la visió compartida entre ajuntament i entitats veïnals en el futur disseny de les infraestructures i serveis que ocuparan els antics terrenys del Lluís Sitjar.

En aquest sentit, Truyol ha tornat a agrair la implicació de totes les parts per arribar a aquest acord de venda. “Que el Lluís Sitjar sigui públic seria una gran notícia per tota la ciutat, un lloc on crear equipaments i zones verdes per tothom”. Les paraules de Truyol han valorat la gran il·lusió que genera aquesta visió als veïnats dels barris més propers a l’antic estadi perquè “el Lluís Sitjar és un espai de memòria col·lectiva per a moltíssimes persones, un lloc de passió i il·lusions de la nostra ciutat, que no mereix aquesta degradació” ha explicat Truyol.

Neus Truyol:el Lluís Sitjar és un espai de memòria col·lectiva per a moltíssimes persones, un lloc de passió i il·lusions de la nostra ciutat, que no mereix aquesta degradació“.

Els representants veïnals de Son Cotoner, Es Fortí i Son Dameto ha expressat el seu desig que s’aconsegueixi donar una solució satisfactòria i justa pels habitants de la zona i confien que, d’una vegada per totes,  es tanqui el procés de venda.  “Així es podrà concretar un projecte de serveis, zones verdes i infraestructures municipals al servei dels ciutadans de Palma dels veïnats de la zona” ha explicat Salvador Maimó, president de l’Associació de Veïnats d’Es Fortí que ha parlat de les associacions presents.

Ajuntament i veïnats del Lluís Sitjar escenifiquen la seva sintonia en convertir l’antic estadi en una zona de serveis públics i zones verdes

“En un futur veurem equipaments esportius municipals per a una zona de Palma que ho necessita” ha afirmat el regidor d’Esports, Francisco Ducrós. En aquest sentit, Angèlica Pastor, també ha valorat positivament la feina que s’està duent a terme al Districte de Ponent.

Finalment Truyol, ha agraït a totes les parts implicades la seva predisposició per arribar a un acord i ha fet una menció especial als veïnats dels Lluís Sitjar “per la vostra paciència i per la vostra insistència. Mai us heu cansat de reivindicar una solució per aquests terrenys, moltes gràcies tots de tot cor. Us ho mereixeu, la vostra sort és la nostra” ha conclòs Truyol.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email