Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma inicia una ronda de trobades amb entitats i associacions per al programa electoral de 2023

Palma, 28 de novembre de 2022.- MÉS-Estimam Palma inicia aquest dilluns 28 de novembre una ronda de trobades amb entitats i associacions del sector cultural, el sector social i l’àmbit mediambiental per a confeccionar el programa electoral de la formació per a les eleccions de 2023.

“Volem continuar transformant Palma de la ma de les entitats i associacions que treballen dia a dia per millorar la nostra ciutat”, ha explicat la cap de llista de la formació i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol.

Així, aquest 28 de novembre MÉS per Palma es reunirà amb entitats i associacions del sector cultural com ara el Gremi de Llibreters, Illescena, l’Associació de Productors Audiovisuals, Palma XXI, el Col·lectiu Alternatives o ARCA a Can Alcover.

Neus Truyol:“Volem continuar transformant Palma de la ma de les entitats i associacions que treballen dia a dia per millorar la nostra ciutat

El 30 de novembre serà el torn de la trobada amb el sector social amb col·lectius com Mater, Amadib Esment, PAU, Metges del Món, Salut Mental, Casal Petit, Mallorca Sense Fam, ADIBS, Dona Sang, ARS Sonoris Causa o la Mesa del Tercer Sector.

Finalment, la trobada amb les entitats, col·lectius i associacions que treballen en l’àmbit mediambiental serà el 2 de desembre on estan convocades la Plataforma contra els Megacreuers, Som Energia, Ecotxe, la Fundació Deixalles, les botigues de comerç just i d’economia social o Rezero.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email