ActualitatGeneral

PalmaCultura presenta el Cicle de Circ 2022

Palma, 12 de desembre de 2022.- El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, el coordinador general de Cultura, Miquel Àngel Contreras i  la directora General de Cultura i Comunitat, Tina Codina han assistit al pati de Can Oms  a l’acte de presentació del Cicle de Circ de Palma 2022. 

A l’acte també han estat presents representants d’algunes de les companyies participants del cicle com Aina Pascual, de la companyia Ploma, Alejandro  Navarro, de la companyia Mov i Ments i Xisco Valls, de la companyia Curolles així com representants de  l’APCIB.

Noguera ha declarat que “el festival vol oferir un ampli ventall de propostes i espectacles que donin visió amplia i global del món del circ en totes les seves facetes”. La vinculació de Palma i el món del circ es demostra amb aquest cicle i amb l’aposta per Can Ribas com un espai de permanent de creació circense molt vinculat a la part social d’aquesta disciplina artística”. De fet, el tinent de batle ha explicat que les obres de l’antiga fàbrica ja estan a punt d’acabar i el nou centre té prevista la seva obertura el segon trimestre del 2023.

Antoni Noguera: “la vinculació de Palma i el món del circ es demostra amb aquest cicle i amb l’aposta per Can Ribas com un espai de permanent de creació circense molt vinculat a la part social d’aquesta disciplina artística”

Per la seva part Miquel Àngel Contreras ha assegurat que “una de les singularitats del festival rau en el gran número d’espectacles que es faran de forma gratuïta a i a peu de carrer”.

El Cicle de Circ 2022 arriba  a la seva segona edició amb el propòsit de donar a conèixer el món del circ a tota a  la ciutadania i que  aquesta activitat artística ocupi el lloc que li correspon dins el panorama cultural de Palma. El Cicle s’ha programat conjuntament amb l’Associació de Professionals del Circ de les Illes Balears.

El festival s’obre dia 15 de desembre amb l’obra “Peix” de la companyia Hotel Iocandi alTeatre Municipal Xesc Forteza. Una proposta de malabarismes dins un ambient marcadament oníric.

El Cicle de Circ 2022 arriba  a la seva segona edició amb el propòsit de donar a conèixer el món del circ a tota a  la ciutadania.

Espectacles d‘acrobàcia aèria, contorsionisme, malabars seran presents en aquesta edició. També es destacable la celebració d’actuacions a peu de carrer com la de la companyia Maite Guevara i els seu espectacle “Qué Buen Dia” que es podrà gaudir el dissabte 17 a les 12h  a la  Plaça de l’Església, d’Es Pil·larí i a les 18h a la Plaça Pius IX de Can Pastilla.

Finalment el Cicle de Circ finalitzarà  la seva segona edició el diumenge 18 de desembre amb l’espectacle “Sin Ojana” de la companyia Sr. Chicharrón alTeatre Municipal Xesc Forteza.

Programa Complet:

2on CICLE DE CIRC DE PALMA 2022

Del 15 al 18 de desembre

PEIX

Cia. Hotel iocandi

Dijous 15 de desembre, 20h

Teatre Municipal Xesc Forteza

MELA

Cia. Ploma

Divendres 16 de desembre, 19 h

Plaça Miquel Maura (façana Teatre Xesc Forteza)

BRAVURA

cia. MOVIMENTS

Divendres 16 de desembre, 20 h

Teatre Xesc Municipal Forteza

QUÉ BUEN DIA!

Cia. Maite Guevara

Dissabte 17 de desembre, 12 h

Plaça de l’Esglesia, Es Pil·larí

Dissabte 17 de desembre, 18 h

Plaça Pius IX, Can Pastilla

NÜSHU

Cia. Capicua

Dissabte 17 de desembre, 12.30 h

Parc Krekovic

AÜRT

Cia. Des-equilibrats

Dissabte 17 de desembre, 20 h

Teatre municipal Xesc Forteza

TOT BÉ

Cia. Curolles

Diumenge 18 de desembre, 12.30 h

Parc Krekovic

SIN OJANA

Cia. Chicharrón

Diumenge 18 de desembre, 19h

Teatre Municipal Xesc Forteza

Tota la programació a www.palmacultura.cat

Aquest programa és susceptible de canvis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *