Actualitat

Acord històric per a la compra per part de Cort dels antics terrenys del Lluís Sitjar

Palma, 19 de desembre 2022 – L’Ajuntament de Palma, el RCD Mallorca, l’Associació de copropietaris del Lluís Sitjar han anunciat l’històric acord per a la per a la compra per part de Cort dels antics terrenys del Lluís Sitjar. Aquesta compra suposa la realització d’una zona verda i nous equipaments per les barriades.

La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Truyol ha explicat “les negociacions han estat complexes, cap problema que durà més de 20 anys té una solució senzilla. En tot cas, ha continuat Truyol, “aquest acord posa de manifest que la política també serveix per reconduir situacions difícils com aquesta i poder oferir solucions que siguin satisfactòries per a totes les parts”. En tot cas, Truyol ha agraït a totes les parts implicades la seva predisposició per arribar a un acord definitiu i històric.

Neus Truyol: “Aquest acord posa de manifest que la política també serveix per reconduir situacions com aquesta i poder oferir solucions que siguin satisfactòries per a totes les parts”

Truyol també ha fet una menció especial als veïnats dels barris de Son Cotoner, Es Fortí, Camp d’en Serralta i Son Dameto i ha reconegut la seva paciència i la seva insistència perquè els terrenys del Lluis Sitjar esdevinguin un lloc d’equipaments esportius i de zones verdes. “Mai us heu cansat de reivindicar una solució per a aquests terrenys, moltes gràcies tots de tot cor. Us ho mereixeu”, avui és un d’aquests dies pels quals val la pena fer política” ha declarat Truyol.

El preu total del 100% dels títols de propietat és de 12.992.439,91 euros, una xifra que equival a 19.508,16 euros per títol.

L’Ajuntament, el RDC Mallorca i l’Associació de Propietaris del Lluís Sitjar escenifiquen l’acord en un acte a la sala de plens de Cort

En aquests moments els propietaris de Lluís Sitjar han dipositat 523 títols, que equival a un 78,5% de la propietat i, per tant, la inversió equivaldrà avui en dia a 10.202.767,68 €.

Després de més de 20 anys un problema que semblava que no tenia solució s’ha vist com la situació canviava radicalment gràcies a l’acord entre Cort, Club i propietaris. La compra d’un segon solar adjacent a l’antic estadi per part de l’Ajuntament   i la bona predisposició del. El RCD Mallorca en oferir un passi permanent per al Visit Mallorca Estadi o dos passis per a 15 anys als propietaris han estat fites claus per arribar a un acord satisfactori i històric per a totes les parts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *