Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

L’Ajuntament inicia la licitació de les obres de la plaça dels Nins per un import de 753.663 euros

Palma, 28 de desembre de 2022.-La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, ha explicat avui en roda de premsa que la Junta de Govern ha aprovat iniciar la contractació de les obres de la remodelació i millora de la plaça dels Nins, situada a s’Arenal, per un import de 753.663 euros i amb una durada estimada de les obres de vuit mesos.

Truyol ha recordat que la plaça dels Nins fou fruit d’un procés participatiu amb els veïnats per definir els usos i les activitats d’aquest espai. “Partint d’aquest procés participatiu vàrem aprovar un projecte i ara estam ja a la fase de licitació perquè se puguin iniciar les obres”, ha dit.

Neus Truyol: “La nova plaça dels Nins ha recollit les demandes veïnals i permetrà disposar d’una plaça tal com la reclamen els veïns”

La regidora ha recordat que el principal objectiu d’aquesta remodelació és eliminar la barrera que suposa actualment el fet que aquesta plaça estigui dividida per la carretera Militar. “La futura plaça dels Nins serà una plaça integrada, la línia recta de la carretera Militar s’eliminarà i el trànsit haurà de vorejar la plaça i, per tant, es guanyarà un espai central per la mateixa plaça”, ha explicat Truyol, que ha posat en valor la seguretat que suposarà aquesta remodelació i ha explicat que se mantindrà la vegetació actual i s’hi incrementarà per donar més ombres i que sigui un espai que eviti l’efecte de la calor amb el canvi climàtic durant l’estiu.

La plaça dels Nins es transformarà en un espai integrat, sense la barrera arquitectònica de la carretera Militar, amb vegetació, zona de grades i espai d’estança

Així mateix, Truyol ha recordat que el projecte incorporarà una zona de grades per dur a terme activitats veïnals com a altres places de la ciutat on es generi un espai de trobada i de joc i s’hi puguin fer activitats. Se sumaran també al projecte zones d’estança i una zona de jocs infantils que s’actualitzarà.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email