Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

MÉS per Palma realitza una xerrada informativa sobre vot estranger a les eleccions municipals de 2023

Palma, 09 de gener de 2023.- MÉS per Palma ha realitzat una xerrada informativa amb l’objectiu de resoldre dubtes i facilitar les passes a seguir perquè les persones d’algun país de la UE, Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea del Sud, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Regne Unit, Trinitat i Tobago o Xile residents a Palma puguin exercir el seu dret a vot a les pròximes eleccions municipals de 2023. L’acte s’ha celebrat el capvespre d’aquest dilluns 9 de gener a l’Espai Suscultura de Palma.

“Votar és un dret”, ha defensat la cap de llista de la formació ecosobiranista a les eleccions municipals de Palma, Neus Truyol. “El futur de Palma l’han de decidir totes les persones que hi viuen”, ha afirmat la cap de llista MÉS per Palma a les pròximes eleccions municipals.

Neus Truyol:Votar és un dret. El futur de Palma l’han de decidir totes les persones que hi viuen

“A MÉS ens agradaria que totes les persones residents a Palma poguessin votar i decidir el seu govern, però l’Estat espanyol només té conveni amb la UE i amb tretze països i estableix una sèrie de requisits per exercir el seu dret a vot” ha explicat el coordinador de la formació ecosobiranista i número 2 de la llista de MÉS per Palma, Miquel Àngel Contreras.

En aquest sentit, Contreras ha estat l’encarregat d’explicar les passes a seguir per a què les persones nascudes a qualque país de la UE, Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea del Sud, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Regne Unit, Trinitat i Tobago o Xile residents a Palma puguin sol·licitar i exercir el dret a vot.

Miquel Àngel Contreras:A MÉS ens agradaria que totes les persones residents a Palma poguessin votar i decidir el seu govern, però l’Estat espanyol només té conveni amb els estats de la UE i amb tretze països“.

Així mateix, Contreras ha explicat que MÉS ha posat a disposició el següent enllaç per a accedir a informació sobre el dret a vot: https://media.timtul.com/media/web_mespermallorca/Eleccions%20Municipals%20de%202023_20221207124413.pdf

I el correu ciutadania@mespermallorca.cat per a sol·licitar informació o resoldre dubtes.

A la xerrada informativa també hi ha participat la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la directora general de Serveis Socials del Govern de les Illes Balears, Teresa Vallespir.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email