Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Educació obre el període d’inscripció dels cursos del Servei d’Educació de Persones Adultes

Palma, 10 de gener de 2023.- L’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palma, encapçalada pel regidor Llorenç Carrió, ha obert el període d’inscripció dels cursos del Servei d’Educació de Persones Adultes.

El Servei d’Educació de Persones Adultes, ofereix, a la població de Palma major de 16 anys, un ampli  catàleg de cursos. Carrió ha destacat que “en aquest curs 2022-23 s’han diversificat les estratègies i metodologies de treball per tal de garantir una millor atenció a la ciutadania”.

L’oferta del present curs escolar està integrada per:

Cursos d’alfabetització i consolidació dels coneixements adreçats a aquelles persones que volen adquirir els coneixements inicials de lectura, escriptura i càlcul, o que volen millorar i consolidar els coneixements i habilitats d’aquesta etapa instrumental:

  • Cursos de preparació per a les proves de nacionalitat (CCSE i DELE).
  • Cursos de llengües: català, espanyol, anglès, alemany i francès.
  • Cursos d’informàtica: iniciació a la informàtica i internet, ofimàtica, full de càlcul, ús d’smartphones i tablets i disseny de pàgines web.

El període d’inscripció per als cursors que s’inicien el poper mes de febrer va del dia 9 fins al dia 19 de gener.

Els cursos aquesta segona fase són els següents:

  • 53 cursos de llengües: anglès, francès, alemany i castellà nivell A1 i A2. Queda pendent de publicació de l’oferta definitiva de català (A1, A2, B1, B2, C1 i C2).
  • 11 cursos d’informàtica: iniciació a la informàtica i internet nivell 1 i 2, aplicacions d’ofimàtica nivell 1 i 2, full de càlcul, ús d’smartphones i tablets i disseny de pàgines web.
  • 21 cursos adreçats a col·lectius específics de castellà inicial i alfabetització que es realitzen als barris d’intervenció prioritària (Son Gotleu, S’Arenal,…).
  • 3 cursos de Preparació de proves de nacionalitat CCSE i DELE.

Amb l’objectiu de descentralitzar l’oferta presencial i acostar la formació a la gent que ho sol·licita, es realitzen cursos a diferents barris (Son Gotleu, Pere Garau, Es Rafal, S’Arenal, El Terreno, Son Ferriol, Sant Agustí, Son Cladera…) i s’utilitzen, a mes dels centres PalmaFormació Son Malferit i PalmaFormació Mercat Camp Redó, altres espais com Instituts,  Casals de Barri i espais ubicats a diferents barriades de la nostra ciutat.

Pel que fa a la modalitat en línia, es mantenen les dinàmiques establertes el curs passat com el sistema compartit de videoconferència a través de GoogleMeet per a tot l’equip de formació, amb el suport de l’entorn Moodle.

Les persones interessades en realitzar o rebre informació  d’alguns dels  cursos es poden adreçar a:

PalmaFormació Mercat Camp Redó (Ajuntament de Palma)

C. de Felip II, 17, 2n pis – 07010 Palma

Tel.: 971 242 642 

A/e: orientacio@palma.cat

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h

PalmaFormació Son Malferit

(Ajuntament de Palma)

C. de Gregorio Marañón, 3 A – 07007 Palma

Tel.: 971 244 976

A/e: infoeduca@palma.cat

De dilluns a divendres, de 9 a 14 h

De dimarts a dijous 16 a 19 h

o mitjançant el següent enllaç  https://cursospalmaeduca.es

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email