Estam fent feina a la web. Perdonau les molèsties.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Model de Ciutat es reuneix amb els veïnats de Son Roca-Son Ximelis per explicar les ajudes en la rehabilitació d’habitatges

Palma. 17/01/2023 – La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, s’ha reunit amb representants de l’Associació de Veïnats de Son Roca–Son Ximelis per explicar la convocatòria de subvencions pel foment de la rehabilitació d’edificis en els seus barris.

Neus Truyol: “Aquestes subvencions són importants perquè ajuden a les famílies i les comunitats de propietaris a poder fer les reformes necessàries per garantir unes condicions de vida adequades i dignes a les seves llars”.

Amb aquesta reunió Model de Ciutat inicia una campanya d’informació amb tots els agents implicats, que servirà perquè els ajuts arribin a les persones i els edificis dels 6 barris escollits. Truyol ha explicat que des de l’Ajuntament es vol “estar a peu de carrer i ser actius perquè les comunitats de propietaris puguin rehabilitar les seves llars en un moment on la situació econòmica de moltes famílies és incerta”

Hi ha reunions previstes amb la Comissió Tècnica de Camp Redó, l’AV de Nova Son Roca, al Centre Cultural i al Casal de Barri de Son Roca, amb la Plataforma Entitats La Soledat, la Plataforma Entitats Nou Llevant i la Comissió Tècnica de Son Gotleu

També hi ha programades trobades amb els Col·legis Professionals (OTRS); COAIB, Col·legi Arquitectes de les Illes Balears; COATMCA, Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, i CAFBAL, Col·legi d’Administradors de Finques de Balears

En aquest sentit, Model de Ciutat i el Patronat Municipal de l’Habitatge tindran reunions amb comunitats de propietaris, administradors de finques i col·legis professionals implicats per informar de les quanties dels ajuts i dels requisits necessaris per dur-los a terme.

Les ajudes estan adreçades a aquells blocs d’habitatges ubicats a les barriades del Camp Redó (habitatges socials), Son Gotleu, Mare de Déu de Lluc, Son Ximelis, la Soledat i Nou Llevant i tenen per objectiu mantenir les condicions d’habitabilitat els edificis i habitatges. S’atorgaran ajuts que permetran complir amb el deure de conservació, millorar l’eficiència energètica, sobretot pel que fa a l’aïllament tèrmic per una disminució de la demanda energètica o supressió de barreres arquitectòniques. Aquesta línia està dotada amb 1 milió d’euros.

Les bases reguladores i la convocatòria pública del programa d’ajudes a la rehabilitació edificatòria d’ús residencial 2022 fou aprovada per la Junta de govern de dia 21 de desembre de 2022.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email