Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Neus Truyol: “El PP de Palma és un apèndix de Núñez Feijóo. Estan teledirigits des de Madrid”

Palma, 23 de gener de 2023.- La cap de llista de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals del mes de maig i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha assegurat que “el Partit Popular de Palma és un apèndix de Núñez Feijóo” i que “estan teledirigits des de Madrid”, en relació a la presentació aquest passat diumenge del candidat dels popular a la batlia de Palma realitzada a Madrid.

“El Partit Popular de Palma està hipotecat als interessos de Madrid i és esclau del Partit Popular estatal, mentre que a MÉS per Palma només ens devem a les necessitats de les palmesanes i els palmesans”, ha assegurat Truyol. “Madrid no pot fixar l’agenda de Palma, necessitam eines, competències i solucions a les realitats, interessos i necessitats de la nostra ciutat, no els d’altres territoris”, ha continuat la cap de llista ecosobiranista.

La cap de llista de MÉS per Palma i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibiitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, alerta que el Partit Popular de Palma està hipotecat als interessos de Madrid, mentre que el partit ecosobiranista “només ens devem a les palmesanes i palmesans”.

En aquest sentit, Truyol ha assegurat que és necessària i urgent una llei estatal de l’habitatge que permeti regular els preus del lloguer o encarar la problemàtica amb els fons voltors, així com limitar la compra d’habitatges per a persones no residents. “Palma pateix una situació d’emergència habitacional molt més greu que la que s’experimenta a altres llocs de l’Estat”, ha recordat l’actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma.

Neus Truyol: “Madrid no pot fixar l’agenda de Palma, necessitam eines, competències i solucions a les realitats, interessos i necessitats de la nostra ciutat com l’accés a l’habitatge, la no ampliació de l’aeroport o un finançament just per millorar els serveis públics”

A més, a la problemàtica amb l’habitatge i la necessitat de comptar amb eines pròpies, Truyol hi ha sumat l’oposició de MÉS per Palma a l’ampliació de l’aeroport, “com si defensa el PP tot i estar en un context de saturació i massificació turística insuportable i insostenible”, i les competències per a poder decidir sobre les portes d’entrada i sortida de “casa nostra”.

Finalment, la cap de llista de MÉS per Palma ha afegit la necessitat de comptar amb un finançament just per als ajuntaments per a què Cort pugui millorar els serveis públics com ara el transport públic, la neteja o els serveis socials, “que Madrid sempre ens ha negat”.

Comparteix a les teves xarxes!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email